Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Zeedier knuffels

Bedrukte zeedier knuffels zijn de ideale knuffels voor de echte zee liefhebber. We hebben allemaal een lievelingsknuffel gehad waar we iedere avond mee gingen slapen. Daarnaast hebben de knuffels een belangrijke functie bij kinderen. Zo helpen ze met het vormen van een slaappatroon bij kinderen. Een goede nachtrust bij kinderen begint bij de pluche diertjes. Naast privégebruik zijn de knuffeldieren ook ruim inzetbaar bij instanties zoals scholen, kinderartspraktijken of bij de verloskundig centra.  De zeedier knuffels zijn al vanaf 1 stuk verkrijgbaar.

Meer lezen >

Zeedier knuffels bedrukken

Zeedier knuffels zijn een ideaal geschenk voor werknemers die een kleine verwachten. Hoe kunt u de ouders nog meer geluk en blijdschap toewensen dan met een pluche diertje met uw logo erop. Hierdoor zullen uw werknemers meteen de link leggen dat uw bedrijf betrokken is bij hun leven en warmte en liefde uitstraalt. Maar ook wanneer u werkzaam bent met zeedieren zijn de knuffels ideaal voor het aankleden van de ruimte. Hierdoor creëert u een warmere sfeer en kunnen de knuffels meteen ook een bepaalde emotie oproepen bij het zien van hetzelfde dier maar dan in levende vorm. Bij Pluchewereld heeft u de mogelijkheid om uw bedrukking op een sjaaltje of bandana te zetten wat vervolgens om het knuffeltje wordt vastgemaakt. Sommige knuffels uit onze collectie zijn alleen onbedrukt verkrijgbaar.

Meer lezen >

Zeedier knuffels met logo

Zeedier knuffels zijn ideaal voor als giveaway of relatiegeschenken. Het geven van een knuffeldiertje tijdens een zwangerschap zorgt altijd voor warme gevoelens. Ook kunnen de zeedier knuffeltjes voor promotionele doeleinden gebruikt worden zoals in pretparken en dierentuinen of op evenementen. Kinderen nemen vaak hun knuffeldiertje overal mee naar toe, omdat ze erg gehecht raken aan het knuffeltje. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf in zekere mate toenemen. De knuffeldieren zijn dan ook van alle markten thuis en zijn altijd leuk om te ontvangen!

Meer lezen >