Dit zeggen onze klanten

Tutdoekjes

Bedrukte tutdoekjes gaan overal mee naartoe. Naar opa en oma, de dierentuin, de speeltuin, naar bed en noem maar op. Wij hebben verschillende soorten tutdoekjes in ons assortiment. Zo hebben wij verschillende dieren, waaronder een olifant, hond en beertje. U kunt hiernaast nog kiezen uit een effen tutdoekje of een vrolijk gekleurde. Een tutdoekje is makkelijk vast te houden door de kleine handjes van een baby. Hier kunnen ze dan ook heerlijk mee spelen of mee knuffelen. Hiernaast wordt een tutdoekje ook gebruikt om mee te slapen en om de baby te troosten. Al onze tutdoekjes voldoen aan de Europese kwaliteitseisen en zijn volledig veilig om aan jonge kinderen te geven!

Meer lezen >

Tutdoekjes bedrukken

Bij Pluchewereld heeft u de mogelijkheid om het tutdoekje te laten personaliseren. Wij bedrukken het label van het tutdoekje in full colour. Is het een kraamcadeautje? Laat dan de naam of geboortedatum drukken. Is het een promotieartikel of relatiegeschenk? Kies dan voor uw bedrijfslogo, website of slogan. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op het tutdoekje uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Meer lezen >

Tutdoekjes met logo

Heeft u een kinderdagverblijf of verloskundige praktijk? Hoe leuk zijn deze tutdoekjes dan om uit te delen als kraamcadeautjes! Laat het logo van uw bedrijf op de labels drukken, om zo ook nog eens extra aandacht voor uw bedrijf te trekken. Ook als u een bedrijf heeft waar veel vrouwen werken zijn dit ideale geschenken om uw felicitaties te geven wanneer iemand net bevallen is! Als kinderen ongeveer een half jaar oud zijn gaan zij interesse ontwikkelen in knuffels en tutdoekjes, en kunnen zij zich echt gaan hechten. De tutdoekjes zijn al vanaf 1 stuk te krijgen en hierdoor ook geschikt om als gepersonaliseerd cadeautje te kopen!

Meer lezen >

Meer lezen >