Schmoozie knuffels

Schmoozie knuffels zijn kleine rondige/vierkantige knuffels die super leuk zijn. Dit zijn de echte bestsellers van pluchewereld, deze knuffels zijn heel schattige en verkrijgbaar in heel veel verschillende varianten. U kunt de schmoozie knuffel bedrukken op het label en sommige kunnen een bandana om die u weer naar eigen keuze kunt bedrukken. De schmoozie knuffels koopt u gemakkelijk in onze webshop waar u direct uw bestelling kunt plaatsen, wilt u met bedrukking dan krijgt u altijd een digitaal voorstel waarna we de productie beginnen.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 107 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 30 van 107 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Schmoozie knuffels bedrukken

Op pluchewereld.nl bieden wij u een enorm assortiment schmoozie knuffels, van aardappel tot kip tot robot. Alle schmoozie knuffels zijn van top kwaliteit heerlijk zacht en super schattig. Met deze schmoozie knuffels bent u altijd de held, ze hebben een doorsnede van 7 tot 12 cm en hebben dus een extra handzaam formaat. De schmoozie knuffels zijn geschikt om vingerafdrukken en viezigheid van uw scherm te verwijderen.

Meer lezen >

Schmoozie knuffels met logo

Wij hebben de beste prijzen voor zowel stuks levering als grote leveringen. Onze website geeft direct de prijs, en u bestelt gemakkelijk via het keuze menu zo kunt u ook de kledingstukken zoals de bandana selecteren en de gewenste bedrukking uploaden. Wij voorzien u natuurlijk graag van een gratis vrijblijvende offerte als u dit wenst. Indien u vragen heeft kunt u altijd bellen ons team staat u graag te woord en helpt u verder bij problemen. Bestel al uw knuffels op pluchewereld.nl! snel, eenvoudig, bedrukt en onbedrukt bij ons bent u aan het juiste adres!

Meer lezen >