Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte sleutelhanger knuffels

Sleutelhanger knuffels

Wilt u een unieke persoonlijke sleutelhanger kopen, dan moet u op pluchewereld.nl zijn! Wij hebben een gigantisch aanbod sleutelhanger knuffels. De knuffeltjes hebben een doorsnede van ongeveer 10 cm, ze zijn met een touwtje vastgemaakt aan een ringetje waardoor ze direct aan uw sleutelbos kunnen. Verder hebben deze schattige knuffel sleutelhangers. Een sleutelhanger in de vorm van een knuffel is een ideaal relatiegeschenk voor uw relaties, iedereen zal deze kleine knuffeltjes kunnen waarderen waardoor u er altijd goed op staat.

ONLINE BEDRUKTE SLEUTELHANGER KNUFFELS

Op onze website koopt u gemakkelijk uw sleutelhanger knuffels! Onze website is erg gebruiksvriendelijk en geeft u direct de stukprijs en geheel prijs, u hoeft dus niet meet op een offerte te wachten! Hoewel u natuurlijk wel een offerte aan kunt vragen als u dat wil. U kunt uw sleutelhanger knuffel gemakkelijk laten bedrukken, er zit een label aan de knuffel waar u uw eigen foto, tekst of logo op kunt laten bedrukken dit kan ook op een shirtje dat u het knuffeltje kunt laten aantrekken.

BESTEL GOEDKOOP SLEUTELHANGER KNUFFELS

Bestel gemakkelijk en goedkoop uw sleutelhanger knuffels in onze webshop. Wij hebben een enorm assortiment sleutelhanger knuffels tegen scherpe prijzen. Wij kunnen met iedereen concurreren en hebben unieke opdruk mogelijkheden, als u sleutelhanger knuffels wilt bestellen hoeft u niet verder te zoeken want u bent aan het juiste adres voor al uw knuffels en toebehoren. Bestel al uw knuffels op pluchewereld.nl! snel, eenvoudig, bedrukt en onbedrukt bij ons bent u aan het juiste adres!

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 16 van 16 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021