Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte jungle knuffels

Bedrukte jungle knuffels zijn de droom voor iedere tropische kamer! Apen, gorilla’s, panda’s of krokodillen: wij hebben het allemaal bij Pluchewereld. De jungle knuffels kunnen geleverd worden met een accessoire. Dit kan een T-shirt, sjaaltje of bandana zijn. De jungle knuffels kunnen voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of afbeelding. De knuffels zijn erg leuk voor kleine kinderen. De jungle knuffels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo hebben we diverse apen in verschillende kleuren. De kleinste jungle knuffel is 14 cm groot, terwijl de grootste al 42 cm is! Er is voor iedere kamer of ieder persoon wat wils te vinden bij ons!

Meer lezen >

Jungle knuffels online bestellen

De jungle knuffels kunnen makkelijk en snel bij ons op de website besteld worden. De jungle knuffels kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 10 stuks. De jungle knuffels kunnen perfect gebruikt worden als promotieartikel, maar ook als verkoopartikel in uw shop. Wanneer u bijvoorbeeld een dierentuin heeft, is het erg leuk om hier de jungle knuffels te verkopen. Door de knuffels met uw logo te laten bedrukken heeft u naast een leuk geschenk voor uw jongere gasten ook een zacht en knuffeling aandenken aan een leuke dag, waardoor uw gasten uw bedrijfsnaam nog vaak zullen zien en niet zullen vergeten.

Meer lezen >

Jungle knuffels bedrukken

De jungle knuffels kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Wij kunnen de knuffels zelf niet bedrukken, maar bedrukken de bijgeleverde accessoire. Wij kunnen deze accessoires in full color bedrukken met het ontwerp dat u wenst. Wilt u de knuffel als een cadeautje geven? Laat dan een persoonlijke tekst of naam op het accessoire drukken. Is de knuffel een promotioneel artikel of relatiegeschenk? Kies er dan voor om uw bedrijfsgegevens of logo op de accessoire te laten drukken. Bent u benieuwd hoe de knuffel eruit zal komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >