Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 20 van 20 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 20 van 20 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Goedkope knuffels bedrukken

Goedkope knuffels met bedrukking zijn de beste vriend of vriendin van ieder kind. Doordat kinderen zich snel zullen hechten aan hun nieuwe knuffel moet deze overal mee naartoe. De allereerste knuffel die op de markt kwam was de teddybeer maar inmiddels zijn er tal van knuffels verkrijgbaar. Op onze website vindt u knuffels in diverse maten maar ook in verschillende soorten, zodat er altijd wel een knuffel is die aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan een beer, een aap of een knuffel die past bij het vieren van een bijzondere gelegenheid zoals het behalen van een diploma. Een knuffel is altijd leuk om te krijgen en bij Pluchewereld per stuk te bestellen.

Meer lezen >

Goedkope knuffels bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk zijn goedkope knuffels met logo een uitstekend idee! Doordat knuffels veelvuldig worden meegenomen zal het logo van uw bedrijf of vereniging door veel mensen worden gezien wat ervoor zal zorgen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal worden vergroot. De meeste knuffels worden bedrukt op het shirt dat ze aan hebben of op het label. Bij de Prof beer heeft u de mogelijkheid om uw logo op de toga te laten plaatsen, een origineel en leuk examengeschenk. Benieuwd naar hoe uw bedrijfslogo op één van onze knuffels zal staan? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Goedkope knuffels met logo

Een knuffel is het ideale relatiegeschenk voor als één van uw werknemers een kindje heeft gekregen en u hem of haar op een leuke manier wil verrassen. Maar ook voor Valentijnsdag, Sinterklaas of andere gelegenheden vindt u op onze website het perfecte geschenk. Wilt u de aandacht trekken van kinderen op een evenement of braderie? Dan vindt u op onze website zeker een knuffel die aansluit bij uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >