Knuffel als geboortegeschenk

Wist u dat 60% van de westerse kinderen een zacht object heeft dat hen veiligheid biedt? Een knuffel is hier een goed voorbeeld van. Daarom zijn knuffels erg geschikt om te geven als geboortegeschenk! Een knuffel geeft een kind een gevoel van veiligheid en maakt hem rustig doordat het zacht is en een bepaalde geur heeft. Ook haalt een kind veel steun uit een knuffel door de tijdelijke vervanging van de liefde en troost als ouder. Hierdoor wordt een kind onafhankelijker, doordat hij er zichzelf mee kan troosten.

Een knuffel is vaak het eerste object waar een kind zijn liefde naar uit; hij is vertrouwd, warm en lief en geeft geborgenheid als de ouders er niet zijn. Knuffels worden erg gewaardeerd door kinderen doordat ze altijd tijd hebben en nooit boos worden. Daarnaast hoeven kinderen de knuffel niet te delen, waardoor de knuffel het kind onvoorwaardelijke liefde geeft. Vaak wordt de eerste geboorteknuffel de rest van iemands leven bewaard. Daarom is het leuk om de knuffel ook nog eens te personaliseren!

Bij Pluchewereld vindt u een ruim assortiment aan knuffels in allerlei verschillende soorten en maten. U vindt bij ons beren knuffels, maar ook boerderij knuffels en sleutelhanger knuffels. Deze kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door een bedrukking op een shirt, sjaal, bandana of label.

U kunt ervoor kiezen om de knuffel te bedrukken met de naam en geboortedatum van een kind. U kunt er echter ook voor kiezen om de knuffel te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam als u de knuffel wilt inzetten als relatiegeschenk of promotiemiddel. De knuffels met of zonder bedrukking kunnen al besteld worden vanaf 1 stuk!

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten