Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Beeldschermreinigers

De beeldschermreinigers zijn een beeldschermreiniger en knuffeltje in één. De beeldschermreiniger is geschikt om alle schermen en glazen mee schoon te maken. Of dit nu uw telefoonscherm is of uw brilglazen: alles is mogelijk. De knuffels hebben een microfiber buik die ervoor zorgt dat alles goed schoon wordt. Ook laten de knuffels geen krassen achter. U vindt bij ons een breed assortiment aan pluche knuffels, waaronder de beeldschermreinigers die tevens ook een leuke knuffel zijn. We hebben vele verschillende soorten beeldschermreinigers, waardoor er altijd wel eentje tussen zit die aansluit bij uw wensen. Een knuffel is altijd leuk om te geven en een knuffel die ook nog eens een beeldschermreiniger is, is al helemaal leuk om te geven!

Meer lezen >

Beeldschermreinigers online bestellen

De beeldschermreinigers knuffels kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. Het bestellen van de knuffel beeldschermreinigers is al mogelijk vanaf 10 stuks. Wanneer u op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk zijn de beeldschermreiniger knuffels een leuk idee. De knuffels zullen veel meegenomen worden, waardoor uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal uw naamsbekendheid ook gegarandeerd vergroten. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder. 

Meer lezen >

Beeldschermreinigers bedrukken

De beeldschermreinigers kunnen bedrukt worden op de bijgeleverde accessoire, namelijk een bandana. De bandana kan full color bedrukt worden en daardoor heeft u volledige vrijheid in de keuze van het ontwerp. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, zelf gekozen tekst of een afbeelding. Met de bedrukte bandana met logo geeft u de beeldschermreinigers een unieke uitstraling. Natuurlijk kunnen de knuffel beeldschermreinigers ook onbedrukt besteld worden. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de knuffels? Vraag dan vrijblijvend een digitale drukproef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >