Dit zeggen onze klanten

Australische knuffels

Bedrukte Australische knuffels zijn leuk voor alle fans van de Australische wildvlakten. Wilt u een leuke koala? Of bent u toch groter fan van de hupsende kangoeroes? Bij Pluchewereld heeft u de keuze uit verschillende knuffels uit het Australische wildleven. Al onze knuffels voldoen aan de strenge veiligheidseisen en zijn dus volledig veilig voor kleine kinderen. De Australische knuffels zijn al vanaf 1 stuk te bestellen en hierdoor ook perfect geschikt als cadeautje. Door deze knuffel te personaliseren met een naam en bijvoorbeeld telefoonnummer verkleint u de kans dat de knuffel verloren raakt. Als deze toch buiten verdwijnt, kan de rechtmatige eigenaar altijd teruggevonden worden door de handige bedrukking.

Meer lezen >

Australische knuffels bedrukken

Onze Australische knuffels kunnen in full colour bedrukt worden op een accessoire naar keuze. U heeft hierbij de keuze uit een bandana of een sjaaltje. Hoe leuk is het om een kangoeroe met een bandana om cadeau te geven aan uw relatie of kinderen/ kleinkinderen! Doordat de accessoires in full colour bedrukt kunnen worden hoeft u zich geen zorgen te maken over een beperking van uw ontwerp. U kunt uw creativiteit dus volledig de vrije loop laten! Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op een bandana of sjaaltje uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale drukproef aan.

Meer lezen >

Australische knuffels met logo

Bent u opzoek naar een promotieartikel, cadeau of relatiegeschenk? Australische wildlife knuffels kunnen voor alle doeleinden ingezet worden. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een dierentuin, safaripark, museum, reisbureau of werkt u bij de Australische ambassade? Australische knuffels zijn erg geschikt om te verkopen of uit te delen. Door de knuffel te personaliseren met bijvoorbeeld een naam, website, slogan of een ander ontwerp heeft u een unieke knuffel in handen. Met uw bedrijfsgegevens op de knuffel zal deze door veel mensen gezien worden, waardoor u direct zorgt voor meer naamsbekendheid.

Meer lezen >

Meer lezen >